Voorgerechten

Sint - Jakobsnootjes / Aardpeer / Postelein / Truffel  

Heilbot / Flespompoen / Woudpaddestoelen / Spek 

Staartvis / Mergpompoen / Zeeuwse Algen 

Korrelpasta / geuren uit het Kreupelhout

Hoofdgerechten

Tarbot / Koolrabi / Jus van schaaldieren

Wilde Zeebaars / korrelpasta / Groene kruiden 

gebaken Sliptong / Aardappelmousseline

Jonge Boerenduif / Erwten / Uitjes / Specerijen

Fazant / Zwezerik / Truffel / Witloof

Ree met oosterse kruiden / Schorseneer / Rode biet / Duindoornbes 

Nagerechten

Citroentaart / Vijgen / Karamel

Banaan / Kalamansi / Karamel 

Huisgemaakt vanilleroomijs / warme chocoladesaus

Selectie van verfijnde Belgische kazen geselecteerd door Michel Van Tricht