Parelmenu

Ontdek ons pareltje, op basis van meerdere streekproducten.

Parel Menu Januari

 

Ganzenlever uit het Pajottenland / Groene appel / Bergamot / Brioche

-§-

Griet / Ziltige Plantjes / Aardpeer

-§-

Rog / Artisjok / Raapjes / Gerookte Boter  **

-§-

Sint-jakobsoester pas gestoken/ Zeewier / Dille  ***

-§-

Kalf / Pastinaak / Witloof 

-§-

Belgische kaas supplement € 8 / glas Madeira € 7
Fromage Belge supplément 8 euros / verre de Madeire € 7 euros

-§-

Mango / Sinaas / Mascarpone / Rozemarijn 

 

Vier Gangen Menu/  € 58 **

Met aangepaste wijn/ € 82 **

Vijf gangen menu/ € 72 ***

Met aangepaste wijn/   €103***

Zes gangen menu/  € 85 ****

Met aangepaste wijn/  € 125****

 

Verkorte Versie drie gangen niet op zaterdag / € 42 Met aangepaste wijn / € 60 

Het menu serveren we voor het volledige tafelgezelschap,

vanaf zes personen is dit aangewezen..

 

 

Les etapes Meesterkoks 33 masters

t Kreukeltje op facebook