Kaart

 

Voorgerechten

Sint-jacobsnootjes / aardpeer / grond witloof  

Griet / oester / komkommer / lavas / champignon

Eendenlever / Vijg / sleedoornbes

Knolselder / Citrus / Yoghurt / Mosterd (vege)

 

Hoofdgerechten

Tarbot / Jus van Schaaldieren / artisjok / venkel

Wilde Zeebaars / korrelpasta / Groene kruiden 

Gebaken Sliptong / Aardappelmousseline

Fazant / geuren uit het kreupelhout

Ree Knolselder / Spruit / Duindoornbes

Belgisch rund / Pont - Neuf Aardappel / Béarnaise saus 

Pasta / Geuren uit het kreupelhout / Wortel (vege)

 

Nagerechten

Citroentaartje / Vijg

Eclair / kaneel / witte chocolade / roze peper / kalamansi

Huisgemaakt vanilleroomijs / warme chocoladesaus

Selectie van verfijnde Belgische kazen geselecteerd door Kaasmeester Callebaut

Online Reserveren

Ontvang onze nieuwsbrief

Door het versturen van dit formulier ga ik uitdrukkelijk akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief .
Ik begrijp dat ik op elk moment gemakkelijk kan uitschrijven.