Kaart

 

Voorgerechten

Kreeft / Pasta / Lente ui  / Kruidelsa / Schuim Schaaldieren  

Kabeljauw / Bloemkool / Spitskool

Eendenlever / Rabarbar / Stekelbes

Hoofdgerechten

Tarbot / Groene asperges / Jus van schaaldieren

Wilde Zeebaars / korrelpasta / Groene kruiden 

Gebaken Sliptong / Aardappelmousseline

Duif / Erwten / Spek / Ui / Specerijen

Reebok / Doperwt / Kropsla

Belgisch rund / Pont - Neuf Aardappel / Béarnaise saus 

 

Nagerechten

Perzik / Groene Thee / Framboos / Praline

Aardbei / Mascarpone / Wafel

Huisgemaakt vanilleroomijs / warme chocoladesaus

Selectie van verfijnde Belgische kazen geselecteerd door Kaasmeester Callebaut

Online Reserveren

Ontvang onze nieuwsbrief

Door het versturen van dit formulier ga ik uitdrukkelijk akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief .
Ik begrijp dat ik op elk moment gemakkelijk kan uitschrijven.