Proef de passie

DSY-0285

Chef-kok Bram Heylens

De naam ‘Gault Milau’ doet waarschijnlijk wel een belletje bij je rinkelen. Onze eigen chef Bram wordt door hen als ‘dessertenspecialist’ omschreven. Daarvoor kreeg hij zelfs een 14/20. Geheel terecht, heb je al een van zijn creaties geproefd? Die zijn om van te likkebaarden.

Zo zal je zeker verrast zijn als je zijn citroentaart proeft of zijn combinatie van banaan, kalamansi en karamel. Heb je eerder zin in iets frisser? Geniet dan van zijn huisgemaakt vanilleroomijs met… warme chocoladesaus.

DSY-0303

Chef-kok Herman Heylens

Als North Sea Chef is Herman een echte expert in visgerechten. Hij maakt de meest verfijnde gerechten met alle soorten vis. Proef zijn creaties van Tarbot, Wilde Zeebaars, Staartvis, gebakken sliptong, … allemaal gepaard met verfrissende groenten en een heerlijk sausje.

Zijn heerlijke visgerechten maakt hij trouwens met de meest verse vis van bij onze leverancier De Troyer. Van de vroegmarkt rechtstreeks naar uw bord, zoals het hoort.

Online Reserveren

Ontvang onze nieuwsbrief

Door het versturen van dit formulier ga ik uitdrukkelijk akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief .
Ik begrijp dat ik op elk moment gemakkelijk kan uitschrijven.